HTML

Götz Mária Ildikó

"Hiszek édesapám szavában, nagyapám gyöngybetűiben,
nagyanyám meséiben, és édesanyám csókjaiban.
Hiszem, hogy helyem van ebben a világban és hogy ez a hely itt van, ezeknek a hegyeknek a lábánál, közöttetek.
A Jóisten szeme előtt..."


Götz Mária Ildikó vagyok, Magyarország I. Borkirálynője. 2008. július 26-án, Tarcalon az I. Országos Borkirálynő Fesztiválon lettem a Borkirálynők Királynője.

Mindenkivel szeretném megosztani gondolataimat borról, szőlőről. Szeretnék minél többet tenni a magyar bor hazai és nemzetközi ismertségének növeléséért és sikeréért. Célom, hogy fellendítsem a borturizmust az olyan borvidékeken is, ahol még megvannak a vidék rejtett értékei és hagyományai. Jusson el a magyar bor híre és szeretete minden emberhez.

Szeretettel várok mindenkit a Götz Családi Pincészetben, Hercegkúton.

www.gotzpinceszet.hu
ildiko.gotz@gmail.com

A Götz Pincészet borai

2012.03.17. 13:58 Götz Ildikó

MI VÁLTOZOTT A CÍMKÉN?

Vásárlói szemmel nézve a Götz borokat, nagyon fontos megemlíteni, és fel hívni rá a figyelmet hogy a Muscat Lunel bor, amely fajta nagyon fontos értéket képvisel családi vállalkozásunkban, ezentúl Sárgamuskotály néven szerepel a címkéinket, hiszen 2011-től ezt törvény szabályozza. Kóstoljuk akár a tavalyi szárazat vagy félédeset, esetleg a késői szüretelésűt ebből a gyümölcsös és illatos fajtából, meg kell állapítanunk, hogy ízvilága, frissessége és üdesége még inkább behízelgő és simulékony, mint az elmúlt években volt.

Másik fontos változás a tavalyi évtől, hogy a minőségi bor kategória helyett oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel ellátott bor szerepel az uniós törvények szerint a borainkon.

Szerencsére ezek a formai dolgok a beltartalmi értékeken mit sem változtatnak, így bátran keresse, ízlelje mindenki az újborokat! Szeretettel várjuk kedves vendégeinket pincészetünkben! Érdeklődjenek borainkról, borkóstolókról akár telefonon, e-mailben vagy személyesen!

És ne feledjük, hogy a tokaji bor nem csupán egy élvezeti cikk, amelyet a magyarok mellett bármely ország népe különleges alkalmakkor szívesen kortyolgat, hanem egészségünk megőrzésében is fontos szerepe lehet, ha mértékkel fogyasztjuk!

Szólj hozzá!

Címkék: tokaj bor pince borkóstoló borászat tokaji tokaj hegyalja pincészet világörökség borbemutató tokaji aszú tokaji borvidék pincesor götz hercegkút götz pincészet


A bejegyzés trackback címe:

https://gotz.blog.hu/api/trackback/id/tr94322039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása