HTML

Götz Mária Ildikó

"Hiszek édesapám szavában, nagyapám gyöngybetűiben,
nagyanyám meséiben, és édesanyám csókjaiban.
Hiszem, hogy helyem van ebben a világban és hogy ez a hely itt van, ezeknek a hegyeknek a lábánál, közöttetek.
A Jóisten szeme előtt..."


Götz Mária Ildikó vagyok, Magyarország I. Borkirálynője. 2008. július 26-án, Tarcalon az I. Országos Borkirálynő Fesztiválon lettem a Borkirálynők Királynője.

Mindenkivel szeretném megosztani gondolataimat borról, szőlőről. Szeretnék minél többet tenni a magyar bor hazai és nemzetközi ismertségének növeléséért és sikeréért. Célom, hogy fellendítsem a borturizmust az olyan borvidékeken is, ahol még megvannak a vidék rejtett értékei és hagyományai. Jusson el a magyar bor híre és szeretete minden emberhez.

Szeretettel várok mindenkit a Götz Családi Pincészetben, Hercegkúton.

www.gotzpinceszet.hu
ildiko.gotz@gmail.com

A Götz Pincészet borai

2010.09.20. 12:49 Götz Ildikó

MÁTÉ NAPI ASZÚÜNNEP ÉS BORVERSENY

A sárospataki református templomban szeptember 19-én nem csupán Szepsi Laczkó Máté prédikátor, az "aszúbor atyja" és úrnője, Lorántffy Zsuzsanna volt a Máté napi aszúünnep megemlékezése középpontjában, hanem épp erre az időpontra esett a gyülekezet lelkipásztora, Virágh Sándor sárospataki szolgálata 20. évfordulója is...

A cikk folytatása
www.sarospatak.hu


 

A Máté Napi Aszúünnep fényponja volt a Borverseny eredményhirdetése, amit a Vízikapu Szabadtéri Színpadon tartottak 2010. szeptember 18-án. A Götz Pincészet fényes eredményt ért el: az indított négy bora közül három arany- és egy ezüstérmet kapott!

A vasárnapi istentiszteletre Borkirálynőként ismét meghívást kaptam, immár harmadik alkalommal, és megtiszteltetés volt részt venni Virágh Sándor jubileumi, 20. évi prédikációján, ahol a szatmárnémeti templom énekkara is közreműködött.

További fotók>>> 

További fotók >>>

Máté Napi Aszúünnep 2010 - Délutáni-esti programok

Szólj hozzá!

Címkék: borfesztivál bor borverseny borászat világörökség sárospatak


A bejegyzés trackback címe:

https://gotz.blog.hu/api/trackback/id/tr682309742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása