HTML

Götz Mária Ildikó

"Hiszek édesapám szavában, nagyapám gyöngybetűiben,
nagyanyám meséiben, és édesanyám csókjaiban.
Hiszem, hogy helyem van ebben a világban és hogy ez a hely itt van, ezeknek a hegyeknek a lábánál, közöttetek.
A Jóisten szeme előtt..."


Götz Mária Ildikó vagyok, Magyarország I. Borkirálynője. 2008. július 26-án, Tarcalon az I. Országos Borkirálynő Fesztiválon lettem a Borkirálynők Királynője.

Mindenkivel szeretném megosztani gondolataimat borról, szőlőről. Szeretnék minél többet tenni a magyar bor hazai és nemzetközi ismertségének növeléséért és sikeréért. Célom, hogy fellendítsem a borturizmust az olyan borvidékeken is, ahol még megvannak a vidék rejtett értékei és hagyományai. Jusson el a magyar bor híre és szeretete minden emberhez.

Szeretettel várok mindenkit a Götz Családi Pincészetben, Hercegkúton.

www.gotzpinceszet.hu
ildiko.gotz@gmail.com

A Götz Pincészet borai

2010.05.25. 07:16 Götz Ildikó

25 SIKERTÖRTÉNET

Nyíregyháza - 25 sikertörténet címmel pénteken kötetbemutatót tartottak Nyíregyházán a Hotel Pagonyban.A sajtótájékoztatón Csisztu Zsuzsa médiaszemélyiség is részt vett, hiszen az előszót is ő írta a könyvhöz.
 

Pokrovenszki Gergely négy évvel ezelőtt jelentette meg első kötetét. Az újságíró kollégáival arra kereste a választ, hogy hogyan lehet ma Magyarországon sikeres vállalkozásba kezdeni, milyen akadályokat kellett a kötetben szereplőknek leküzdeniük. A szerző vallja, a siker receptje: kitartás, szorgalom, szerencse. Neves műgyűjtő, Kossuth-díjas karnagy, többszörös magyar bajnok sportoló, sikeres orvos és televíziós is helyet kapott a 25 sikertörténet című kötetben.

Az eseményen Magyarország I. Borkirálynője Götz Mária Ildikó borkóstolót tartiott, míg Dr. Csábi Bettina a GBU veretlen, többszörös világbajnoka Álomdiéta bemutatóval érkezett. A sajtótájékoztató részt vett Csisztu Zsuzsa médiaszemélyiség és családja, valamint a népszerű Desperados Betti is. A tájékoztatót követően a Mandala Dalszínház művészeinek előadásában gyönyörködhettünk, majd az állófogadáson a Zsindelyes Pálinkafőzde párlatait is megkóstolhattuk.
 

Forrás: http://www.nyiron.hu/nyiregyhaza/25-sikertortenet-kotetbemutato-sztarokkal-es-palinkakostoloval

Szólj hozzá!

Címkék: nyíregyháza borkóstoló tokaji borbemutató sikertörténet borkirálynő götz pincészet götz ildikó


A bejegyzés trackback címe:

https://gotz.blog.hu/api/trackback/id/tr572029244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása