HTML

Götz Mária Ildikó

"Hiszek édesapám szavában, nagyapám gyöngybetűiben,
nagyanyám meséiben, és édesanyám csókjaiban.
Hiszem, hogy helyem van ebben a világban és hogy ez a hely itt van, ezeknek a hegyeknek a lábánál, közöttetek.
A Jóisten szeme előtt..."


Götz Mária Ildikó vagyok, Magyarország I. Borkirálynője. 2008. július 26-án, Tarcalon az I. Országos Borkirálynő Fesztiválon lettem a Borkirálynők Királynője.

Mindenkivel szeretném megosztani gondolataimat borról, szőlőről. Szeretnék minél többet tenni a magyar bor hazai és nemzetközi ismertségének növeléséért és sikeréért. Célom, hogy fellendítsem a borturizmust az olyan borvidékeken is, ahol még megvannak a vidék rejtett értékei és hagyományai. Jusson el a magyar bor híre és szeretete minden emberhez.

Szeretettel várok mindenkit a Götz Családi Pincészetben, Hercegkúton.

www.gotzpinceszet.hu
ildiko.gotz@gmail.com

A Götz Pincészet borai

2010.05.22. 11:48 Götz Ildikó

KÖNYVBEMUTATÓ NYÍREGYHÁZÁN

Megjelent a 25 sikertörténet! Benne a siker receptje!

bulváros.hu

A 25 sikertörténet című kötet bemutatóját, országosan ismert személyek is megtisztelték jelenlétükkel: Csisztu Zsuzsa, Dr. Csábi Bettina, Gábor Bernadett, Maximovits Anett és az ország I. Borkirálynője Götz Mária Ildikó.

A Hotel Pagonyban mutatta be Pokrovenszki Gergely, legújabb kötetét, amelyben újságíró kollégáival arra kereste a választ, hogy hogyan lehet ma Magyarországon sikeres vállalkozásba, életútba kezdeni, milyen akadályokat kellett a kötetben szereplőknek leküzdeniük. A szerző vallja, a siker receptje: kitartás, szorgalom, szerencse.

Az eseményen jelen volt Csabai Lászlóné, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere, aki beszédében hangsúlyozta, nagyon örül, hogy a város tele van értékes, kitartó emberekkel, akiknek köszönhetően napról-napra újabb sikertörténetek születnek különböző területeken.

A kötetbemutatót megtisztelte jelenlétével Csisztu Zsuzsa médiaszemélyiség is, aki a Digi Tv sportcsatorna csapatát erősíti. A műsorvezető családjával érkezett az eseményre. Dr. Csábi Bettina a GBU veretlen, többszörös világbajnoka Álomdiéta sütemény bemutatóval érkezett, míg Gábor Bernadett a Desperado együttes énekesnője családjával utazott a nyíregyházi könyvbemutatóra.


Galéria! Klikk!
Megnyitás pop-up nélkül

A kötetbemutatón borkóstolóval érkezett Magyarország I. Borkirálynője Götz Mária Ildikó, az Érpataki Asszonykórus tagjai pedig a jól ismert Zsindelyes Pálinkát kóstoltatták. A Playboy Energiaitalt Maximovits Anett szépségkirálynő és társa képviselte, akik jóleső energiával ajándékozták meg a jelen lévőket.

A kötet szereplői:
Antal Péter, Bálint Zoltán, Bíró Tamás, Brekk János, Cservenák László, Dávid Mihály, Érpataki Asszonykórus, Farkas Attila, Dr. Gődény György, Helebrandt Máté, Holmár József, Kósa Árpád, Linkecs Csaba, Orendi Mihály, Pásztor András, Dr. Pikó Károly, Szabó Dénes, Szabó Tamás, Szakács Tibor, Szondy Zsolt, Szurovcsák András, Tomku Zsolt, Ujhelyi Levente, Vinnai Attila, Vinnai József.

A kötet szerzői: Dr. Angyal Sándor, Bocskai Magda, Dr. Csiky Nándor, Gaál Tamás, Dr. Koi Balázs, Maurer Böbe, Nyéki Zsolt, Révay Zoltán

További megjelenés: http://www.nyiron.hu/nyiregyhaza/25-sikertortenet-kotetbemutato-sztarokkal-es-palinkakostoloval

Szólj hozzá!

Címkék: nyíregyháza borkóstoló tokaji borbemutató borkirálynő götz mária ildikó götz pincészet


A bejegyzés trackback címe:

https://gotz.blog.hu/api/trackback/id/tr362022594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása