HTML

Götz Mária Ildikó

"Hiszek édesapám szavában, nagyapám gyöngybetűiben,
nagyanyám meséiben, és édesanyám csókjaiban.
Hiszem, hogy helyem van ebben a világban és hogy ez a hely itt van, ezeknek a hegyeknek a lábánál, közöttetek.
A Jóisten szeme előtt..."


Götz Mária Ildikó vagyok, Magyarország I. Borkirálynője. 2008. július 26-án, Tarcalon az I. Országos Borkirálynő Fesztiválon lettem a Borkirálynők Királynője.

Mindenkivel szeretném megosztani gondolataimat borról, szőlőről. Szeretnék minél többet tenni a magyar bor hazai és nemzetközi ismertségének növeléséért és sikeréért. Célom, hogy fellendítsem a borturizmust az olyan borvidékeken is, ahol még megvannak a vidék rejtett értékei és hagyományai. Jusson el a magyar bor híre és szeretete minden emberhez.

Szeretettel várok mindenkit a Götz Családi Pincészetben, Hercegkúton.

www.gotzpinceszet.hu
ildiko.gotz@gmail.com

A Götz Pincészet borai

2010.01.17. 16:24 Götz Ildikó

SELÉNIA RALLY 2010

2010. május 15-16-án tartja az Alfa Romeo Club Magyarország a minden évben megrendezésre kerülő versenyét, amelynek témája, címe: a Lovag hagyatéka, a helyszín pedig Hercegkút, Sárospatak, Sátoraljaújhely és a Tokaji Borvidék lesz. Idén első alkalommal szervezik meg itt a rallyt, amelynek startja és végállomása is Hercegkúton, a Götz Pincészet rezidenciáján lesz. A rendezvény első napján kerül sor a versenyre, este borkóstolás következik, másnap pedig kirándulás, csapatjátékok várják az Alfásokat és az érdeklődőket.

 

 

 

Mike decemberi bejegyzése az Alfa Romeo Club Magyarország Fórumáról:
Némi fejlemény a Rallyval kapcsolatban. A hétvégén elmentünk körbenézni a környékre. A Götz Pincészet jóvoltából (aki az egyik támogatónk) belecsöppentünk egy sok pincét látogató borkóstolásos estébe és így sok helybelivel sikerült beszélni és mindenki nagyon segítőkész, barátságos volt velünk.
Nem mellékesen extra minőségű borokat sikerült megkóstolnunk, amiből vettünk is pár üvegnyit. Szóval a borokat leteszteltük. :)
A Selénia ralliról csak röviden tudunk nyilatkozni, mert még semmi sincs véglegesítve. Annyi biztos, hogy most elmaradnak a templomnéző és világháborús emlékművekről nevet keresgető feladatok. Helyette lesz pár kastély, vár megtekintése. Na, és lesz hegyi szerpentinen autózás ami most késő ősszel is gyönyörű volt, tavasszal még szebb lesz .... szerintem.
Már várom a tavaszi bejárást, feladatok véglegesítését.

ÁkosT írta:
Már rég megálmodtam mi a lovag hagyatéka.......Vigyorog
Nem csak e miatt lesz érdemes eljönni Sárospatakra.
Éljen a (Bor)Királynő!

 

Forrás: http://www.alfaamore.hu/forum/85 és http://www.alfaromeoclub.hu/smfforum

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: hercegkút götz pincészet alfa romeo club selénia rally


A bejegyzés trackback címe:

https://gotz.blog.hu/api/trackback/id/tr361679706

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A polgármester kitagadta azokat akik nem Fideszesek 2010.03.03. 00:37:58

Történelmi nap 2010. február 25-e Sátoraljaújhely történetében. A város polgármestere, Szamosvölgyi Péter kitagadta azokat akik nem Fideszesek. A város polgármestere megnyilatkozásával, kirekesztette 2/3-át a város lakóinak, ugyanis a szavazó korúak 2/...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása