Elkezdődött a szüret Tokaj-Hegyalján a Götz Pincészetnél is a Sárgamuskotály szőlőfajtával. A kép a Szegfű dűlőben készült, amely 8,8 hektáron terül el Sárospatak határában, és valamikor premotrei rendi papok tulajdonában volt - akik tudták melyek a legjobb fekvésű területek -, és egy kis pince is található a sorok között. 2004-ben telepítettük be újra a Tokaji Borvidékre jellemző szőlőfajtákkal, úgy mint a Furmint, a Hárslevelű, a Sárgamuskotály, a Zéta és a Kövérszőlő.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.