HTML

Götz Mária Ildikó

"Hiszek édesapám szavában, nagyapám gyöngybetűiben,
nagyanyám meséiben, és édesanyám csókjaiban.
Hiszem, hogy helyem van ebben a világban és hogy ez a hely itt van, ezeknek a hegyeknek a lábánál, közöttetek.
A Jóisten szeme előtt..."


Götz Mária Ildikó vagyok, Magyarország I. Borkirálynője. 2008. július 26-án, Tarcalon az I. Országos Borkirálynő Fesztiválon lettem a Borkirálynők Királynője.

Mindenkivel szeretném megosztani gondolataimat borról, szőlőről. Szeretnék minél többet tenni a magyar bor hazai és nemzetközi ismertségének növeléséért és sikeréért. Célom, hogy fellendítsem a borturizmust az olyan borvidékeken is, ahol még megvannak a vidék rejtett értékei és hagyományai. Jusson el a magyar bor híre és szeretete minden emberhez.

Szeretettel várok mindenkit a Götz Családi Pincészetben, Hercegkúton.

www.gotzpinceszet.hu
ildiko.gotz@gmail.com

A Götz Pincészet borai

2009.09.01. 13:16 Götz Ildikó

A BORFESZTIVÁL

Tisztelt Borbarát!

Örömmel invitálom meg Önt Magyarország I. Borkirálynőjeként, a 2009. szeptemben 9-13. között megrendezésre kerülő 18. Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivál alkalmából a Götz Pincészet standjára. 

A Götz családi vállalkozásunk 17 hektáron, kitűnő fekvésű dűlőkben termeli a hagyományos tokaji szőlőfajtákat, melyekből elsőosztályú borokat állítunk elő, úgy mint a Tokaji Furmint száraz és félédes, a Tokaji Muscat Lunel száraz, félédes és késői szüretelésű édes, valamint a Tokaji 6 puttonyos Aszút.

A Magyar Nemzeti Galériában helyet kap a 2000 Tokaji 6 puttonyos Aszú borunk, amely az Országos Címkeversenyen elért kiváló eredményért lesz ott kiállítva. Így tehát  nem csak kitűnő minőségű borainkra vagyunk büszkék, amelyek az elmúlt években hazai és nemzetközi borversenyeken is szép eredményeket értek el, hanem címkéink is a legszebbek közé tartoznak, amely külön örömmel tölti el családunkat. 

Fogadja el meghívásomat, legyen szerencsénk személyesen találkozni,  megvitatni a magyar bor jövőjét és az arra épülő hazai borturizmust, melynek fejlesztése mindannyiunk érdeke és feladata.  

Standszám: 49. Savoyai terasz

Jöjjön el, kóstolja meg borainkat a Budai Várban!

Szólj hozzá!

Címkék: borfesztivál götz pincészet


A bejegyzés trackback címe:

https://gotz.blog.hu/api/trackback/id/tr321346176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása