HTML

Götz Mária Ildikó

"Hiszek édesapám szavában, nagyapám gyöngybetűiben,
nagyanyám meséiben, és édesanyám csókjaiban.
Hiszem, hogy helyem van ebben a világban és hogy ez a hely itt van, ezeknek a hegyeknek a lábánál, közöttetek.
A Jóisten szeme előtt..."


Götz Mária Ildikó vagyok, Magyarország I. Borkirálynője. 2008. július 26-án, Tarcalon az I. Országos Borkirálynő Fesztiválon lettem a Borkirálynők Királynője.

Mindenkivel szeretném megosztani gondolataimat borról, szőlőről. Szeretnék minél többet tenni a magyar bor hazai és nemzetközi ismertségének növeléséért és sikeréért. Célom, hogy fellendítsem a borturizmust az olyan borvidékeken is, ahol még megvannak a vidék rejtett értékei és hagyományai. Jusson el a magyar bor híre és szeretete minden emberhez.

Szeretettel várok mindenkit a Götz Családi Pincészetben, Hercegkúton.

www.gotzpinceszet.hu
ildiko.gotz@gmail.com

A Götz Pincészet borai

2009.07.17. 07:35 Götz Ildikó

HEGYALJA FESZTIVÁL - ZÖLD SZÍNPAD - BORKÓSTOLÓ

Tokaj - Tegnap este a 10. Hegyalja Fesztivál második napján, este hét órakor borkóstolóra csábítottuk az érdeklődőket Király Lászlóval, a tokaji Furmint Vinotéka tulajdonosával. Ezen az estén a Götz Pincészet borai kerültek kóstolásra.

A szép számban összegyűlt közönség nagy érdeklődéssel hallgatta bemutatkozásomat, amelyet két kivetítőn is figyelemmel kísérhettek az egybegyűltek. A száraz borok után a félédesek és a 6 puttonyos aszú borok következtek, amelyek mind nagy sikereket arattak, derült ki a visszakóstolások alkalmával. A fiatalokból álló közönséggel nagyon jó kapcsolat alakult ki a borbemutató során, kérdéseikkel színesítették az előadásomat, amelyet ezúton is köszönök nekik. Többen a borkóstoló után is ott maradtak egy kis beszélgetésre, ami őszinte érdeklődésről ad tanúbizonyságot. Remélem, hogy ígéretükhöz híven néhényan el is látogatnak majd hozzánk, ahogy már korábban több alkalommal járt Hercegkúton az este fellépő Hollywood Rose együttes is, a Zenemplén Fesztivál kapcsán. Így őket már ismerősként üdvözölhettük Tokajban, és ezúton köszönjük nekik a koncertjükön eljátszott egyik számot, amelyet a Borkirálynőnek küldtek!

Örülök neki, hogy a borfogyasztás kultúrája egyre inkább népszerűvé válik a fiatalok körében is, és remélem, hogy ez a tendencia továbbra is folytatódni fog a következő években!

Götz Ildikó

Szólj hozzá!

Címkék: borkóstoló jesse james hegyalja fesztivál borkirálynő götz pincészet götz ildikó hollywood rose zöld színpad


A bejegyzés trackback címe:

https://gotz.blog.hu/api/trackback/id/tr101250772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása