Hercegkút - Egyre több család, baráti társaság és cégek, szervezetek ismerik fel annak a jelentőségét, hogy mennyivel másabb a pincében borozni, mint valahol étteremben vagy borfesztiválon, kiállításon. Persze ez utóbbiakkal sincs semmi gond, de ha látja az ember, hogy hol és hogyan készül a bor, miként érlelődik, és ki vagy kik állnak az egyes munkafolyamatok mögött, egész másként tudja megkóstolni is. 2009. június 3-án, szerda este a Katonai Főügyészség vezetőit és munkatársait láthattuk vendégül, akik nagyérdeklődéssel hallgatták Tokaj-Hegyalja és Hercegkút történetét, majd a Götz Pincészetben kalauzolva őket megtekintettük az érlelőpincét, majd sor került a száraz, reduktív típusú boroktól kezdve a hatputtonyos aszú bor kóstolására is.
Borkirálynői fogadtatás a Götz Pincészetben:
Götz Ildikó személyében
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.