HTML

Götz Mária Ildikó

"Hiszek édesapám szavában, nagyapám gyöngybetűiben,
nagyanyám meséiben, és édesanyám csókjaiban.
Hiszem, hogy helyem van ebben a világban és hogy ez a hely itt van, ezeknek a hegyeknek a lábánál, közöttetek.
A Jóisten szeme előtt..."


Götz Mária Ildikó vagyok, Magyarország I. Borkirálynője. 2008. július 26-án, Tarcalon az I. Országos Borkirálynő Fesztiválon lettem a Borkirálynők Királynője.

Mindenkivel szeretném megosztani gondolataimat borról, szőlőről. Szeretnék minél többet tenni a magyar bor hazai és nemzetközi ismertségének növeléséért és sikeréért. Célom, hogy fellendítsem a borturizmust az olyan borvidékeken is, ahol még megvannak a vidék rejtett értékei és hagyományai. Jusson el a magyar bor híre és szeretete minden emberhez.

Szeretettel várok mindenkit a Götz Családi Pincészetben, Hercegkúton.

www.gotzpinceszet.hu
ildiko.gotz@gmail.com

A Götz Pincészet borai

2008.07.26. 12:01 Götz Ildikó

KÖZÖNSÉGDÍJ

Eredményt hozott az összefogás A közönségszavazat végeredménye Sárospatak borkirálynőjének, Götz Ildikónak ezzel a fotójával bíztattuk szavazásra olvasóinkat, hosszú heteken át, ugyanis az Országos Borkirálynő Választás első lépése egy on-line közönségszavazás volt.

A szabályok szerint mindenki naponta újra szavazhatott, így hasznosnak láttuk, minden nap emlékeztetni Olvasóinkat... Joggal bízhattunk Sárospatak internetező közönségében, hiszen már korábban két alkalommal is bizonyították, hogy nem közömbösek a város ügyei iránt - mondhatjuk úgy is, hogy eddig minden szavazást megnyertünk. Kezdődött a Főtér című műsorral, majd a HVG által szervezett honlapok közötti versennyel folytatódott. Ez most a 3. alkalom volt, amikor szavazásra kértük olvasó közönségünket.

Ez a szavazás más volt a többi, ugyanis amíg korábban vaktában szavaztunk - fogalmunk sem volt, hogy más városok hogy állnak - addig most folyamatosan figyelhettük, hogy melyik borkirálynőnek hány szavazata van. Éppen ez tette túlságosan is izgalmassá a versenyt, mert amíg más borkirálynőket messze magunk mögött hagytunk, Felsődobsza folyton kielőzött bennünket a borkirálynője pontszámaival. Így újabb és újabb felhívásokat kellett tennünk, hogy szavazzanak még többen, mert "baj van".

Velünk együtt többen kiírták az iwiw üzenő falára is, így napi 5-600 szavazattal újból és újból az élre törtünk. Az utolsó előtti nap hajrájában már 300 fölé emelkedett az előnyünk, amit Felsődobsza már nem tudott behozni, sőt mintha fel is adta volna az utolsó nap délelőttjén, így 525 különbséggel Sárospatak borkirálynője, Götz Ildikó kapta a legtöbb közönségszavazatot. Ezt az összefogást akár világméretűnek is nevezhetjük, hiszen az iwiw-en olvastam Kántor Pál tiszteletes úr - kanadai lelkész, aki pataki diák is volt - kérését barátaihoz, hogy szavazzanak Götz Ildikóra, Sárospatak borkirálynőjére.

Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy a Patakiak -  akár itt élnek, akár nem - így össze tudnak fogni bármiért, ami úgy tűnik, hogy Patakot híresebbé teszi, előbbre viszi. Azóta tudjuk, hogy Ildikó méltó volt a bizalmunkra, a tarcali, szigorú zsűri előtt is megállta a helyét és a borkirálynők királynője lett, Magyarország első borkirálynő választásának győztese.  Végleges sorrend, a zsűri döntése szerint

 

www.sarospatak.hu Cziczer Katalin /2008.07.26./

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gotz.blog.hu/api/trackback/id/tr64698764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása