HTML

Götz Mária Ildikó

"Hiszek édesapám szavában, nagyapám gyöngybetűiben,
nagyanyám meséiben, és édesanyám csókjaiban.
Hiszem, hogy helyem van ebben a világban és hogy ez a hely itt van, ezeknek a hegyeknek a lábánál, közöttetek.
A Jóisten szeme előtt..."


Götz Mária Ildikó vagyok, Magyarország I. Borkirálynője. 2008. július 26-án, Tarcalon az I. Országos Borkirálynő Fesztiválon lettem a Borkirálynők Királynője.

Mindenkivel szeretném megosztani gondolataimat borról, szőlőről. Szeretnék minél többet tenni a magyar bor hazai és nemzetközi ismertségének növeléséért és sikeréért. Célom, hogy fellendítsem a borturizmust az olyan borvidékeken is, ahol még megvannak a vidék rejtett értékei és hagyományai. Jusson el a magyar bor híre és szeretete minden emberhez.

Szeretettel várok mindenkit a Götz Családi Pincészetben, Hercegkúton.

www.gotzpinceszet.hu
ildiko.gotz@gmail.com

A Götz Pincészet borai

2008.05.22. 16:14 Götz Ildikó

KORONÁZÁS A REX VINORUM HAZÁJÁBAN

2008.05.22. 14:52 wineroads.eu

Országo Borkirálynő FesztiválHosszú évek óta, legkésőbb május elsejével mindenkiben felébred a tavasz érzése. A gondos szőlősgazdák azonban már jóval korábban "kelnek". Az elmúlt hetek rendezvénysorozatainak sikere, a Nyitott Pincék látogatottsága pedig az Ő munkájukat dicsérik. Ezen a hétvégén országszerte Szent Orbán, a szőlőtermesztők és borászok védőszentjének tiszteletére rendezett programokkal várják az érdeklődőket. Júliusban pedig jön a koronázás!
 
A "későnkelőknek", illetve azoknak, akiknek nem áll módjukban máról-holnapra dönteni az utazásról már most szeretnénk szólni, hogy idejében bejegyezhessék minden naptárba a koronázásiceremónia időpontját. Ezúttal azonban nem bor a trónkövetelő, hanem királynő. Magyarország Borkirálynőjét az "Országos Borkirálynő Fesztivál"-on választják meg,  július 25-27. között Tokaj-Hegyalja szívében, Tarcalon.
 
3 fesztivál-színpadon koncertek, nonstop-műsorok, különleges gasztronómiai programok borkóstolók, szakmai és kulturális kísérő rendezvények várják az idelátogatókat. Az igazi gyűjtők  bor-aukció keretében gazdagíthatják borospincéjük kínálatát.
 
Mivel a magyar virtus, nem csak az étel és ital nyújtotta élvezeteket, de a szép nők társaságát is megköveteli, ezért senki nem maradhat le a Borkirálynők szépségversenyéről sem. Magyarország legszebb borkirálynőjét nemzetközi zsűri választja ki.
 
Szóljón mindenkinek, hogy Önnel lehessen mindenki, aki csak számít. Kovács (KOKO) István olimpiai bajnok (6 puttonyos borfalu polgármestere), Degenfeld Mária grófnő, Nagy-Bandó András humorista Piros László a Pálinka Lovagrend nagymestere már biztosították a helyüket a zsűriben.
 
Jöjjön el Ön is és utána, ha már kipihente magát mesélje el mindenkinek, Önnek mi tetszett a legjobban!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gotz.blog.hu/api/trackback/id/tr55888763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása