HTML

Götz Mária Ildikó

"Hiszek édesapám szavában, nagyapám gyöngybetűiben,
nagyanyám meséiben, és édesanyám csókjaiban.
Hiszem, hogy helyem van ebben a világban és hogy ez a hely itt van, ezeknek a hegyeknek a lábánál, közöttetek.
A Jóisten szeme előtt..."


Götz Mária Ildikó vagyok, Magyarország I. Borkirálynője. 2008. július 26-án, Tarcalon az I. Országos Borkirálynő Fesztiválon lettem a Borkirálynők Királynője.

Mindenkivel szeretném megosztani gondolataimat borról, szőlőről. Szeretnék minél többet tenni a magyar bor hazai és nemzetközi ismertségének növeléséért és sikeréért. Célom, hogy fellendítsem a borturizmust az olyan borvidékeken is, ahol még megvannak a vidék rejtett értékei és hagyományai. Jusson el a magyar bor híre és szeretete minden emberhez.

Szeretettel várok mindenkit a Götz Családi Pincészetben, Hercegkúton.

www.gotzpinceszet.hu
ildiko.gotz@gmail.com

A Götz Pincészet borai

2009.05.18. 22:36 Götz Ildikó

XIV. MAGYAR BOROK ÚTJA RALLY

2009. augusztus végén újra megrendezésre kerül a háromnapos Magyar Borok Útja Rally, amelynek útvonalát idén is Ferjáncz Attila magyar rally bajnokunk tervezi meg. Az exkluzív boros autótúra mára a legjelentősebb hazai (bor)kulturális társadalmi és társasági eseménnyé nőtte ki magát. Ennek kapcsán volt vendégünk Hercegkúton a rally két kulcsembere: Ferjáncz Attila és Regőci Attila, akik ellátogattak a világörökség részét képező Gombos-hegyi pincesorra.

Több, mint tíz évvel ezelőtt - a klasszikussá, hovatovább élő legendává vált Ferjáncz Attila autóversenyző és Regőci Attila pr-üzletember kitalálta a magyar borút kalandozást. Nem pusztán a hazai borok népszerűsítését célozták meg, hanem a több ezeréves magyar borkultúrát ötvözték borvidékeink, gasztronómiánk, turisztikai vonzerőnk, környezetvédelmünk és közlekedésbiztonságunk népszerűsítésével.

A célok változatlanok: ismerjük meg kitűnő magyar borainkat, étkeinket, történelmi-, kulturális értékeinket, kedves tájainkat. Fedezzük fel, mennyi szépség rejlik hazánkban. Fő célunk az is, hogy a borászaink hitével és kitartásával fejlődő magyar szőlő-, és borkultúrát megismertessük, emellett a biztonságos közlekedés, a környezetvédelem fontos kérdéseire a magunk módján válaszoljunk.

 

Ezen az estén szintén vendégünk volt egy fiatalokból álló lelkes csapat Budapestről, akiket munkájuk szólított Sárospatakra, és reményeink szerint továbbviszik a Götz Pincészet  jó hírét szerte az országban és a nagyvilágban!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gotz.blog.hu/api/trackback/id/tr411130525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.