HTML

Götz Mária Ildikó

"Hiszek édesapám szavában, nagyapám gyöngybetűiben,
nagyanyám meséiben, és édesanyám csókjaiban.
Hiszem, hogy helyem van ebben a világban és hogy ez a hely itt van, ezeknek a hegyeknek a lábánál, közöttetek.
A Jóisten szeme előtt..."


Götz Mária Ildikó vagyok, Magyarország I. Borkirálynője. 2008. július 26-án, Tarcalon az I. Országos Borkirálynő Fesztiválon lettem a Borkirálynők Királynője.

Mindenkivel szeretném megosztani gondolataimat borról, szőlőről. Szeretnék minél többet tenni a magyar bor hazai és nemzetközi ismertségének növeléséért és sikeréért. Célom, hogy fellendítsem a borturizmust az olyan borvidékeken is, ahol még megvannak a vidék rejtett értékei és hagyományai. Jusson el a magyar bor híre és szeretete minden emberhez.

Szeretettel várok mindenkit a Götz Családi Pincészetben, Hercegkúton.

www.gotzpinceszet.hu
ildiko.gotz@gmail.com

A Götz Pincészet borai

2009.04.06. 07:22 Götz Ildikó

BORKIRÁLYNŐ KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ SÁROSPATAKON

 

Götz Ildikó borkirálynő

 

        
       

 


 
 


Götz Mária Ildikó

Felső Viktória


 

Mozgalmas évet tudhat maga mögött Götz Mária Ildikó, Sárospatak és Magyarország első Borkirálynője, hiszen sok emberrel találkozott, sok interjút adott és több rendezvénynek volt házigazdája megválasztása óta. Ezekről az Újbástyában Felső Viktóriával, a Zemplén TV riporterével történt beszélgetése során számolt be…

Egy évvel ezelőtt választottak meg Sárospatak első borkirálynőjének. Úgy gondolom, hogy nagyon-nagy felelősség volt Sárospatakot képviselni egy évig, sőt nem csak Sárospatakot, hiszen nem sokkal később országos szinten is elnyertem a Borkirálynő címet.

A cím elnyerése nekem rengeteg TV- szereplést hozott, képernyőre kerültem az Echo TV-n, RTL Klubban, és a TV2-n is voltam a híradóban. Készítettek velem riportot több rádióban, és sokat szerepeltem borászati szakfolyóiratokban és különböző újságokban, írt rólam pl. a Demokrata, és persze a helyi lapok is rendszeresen.

Sok rendezvény háziasszonya voltam, még ilyen „kicsapongó kategóriában” is, mint az almasör fesztivál. Ezekből sok gyümölcsöző kapcsolat is származott, ami úgy gondolom sokat jelentett ennek a térségnek, mint ahogy a saját pincészetünknek is, ami iránt – főleg az első évben – észrevehetően megnőtt az érdeklődés.


 

 

Szólj hozzá!

Címkék: bamako sárospatak borkirálynő götz ildikó


A bejegyzés trackback címe:

https://gotz.blog.hu/api/trackback/id/tr661049361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.