HTML

Götz Mária Ildikó

"Hiszek édesapám szavában, nagyapám gyöngybetűiben,
nagyanyám meséiben, és édesanyám csókjaiban.
Hiszem, hogy helyem van ebben a világban és hogy ez a hely itt van, ezeknek a hegyeknek a lábánál, közöttetek.
A Jóisten szeme előtt..."


Götz Mária Ildikó vagyok, Magyarország I. Borkirálynője. 2008. július 26-án, Tarcalon az I. Országos Borkirálynő Fesztiválon lettem a Borkirálynők Királynője.

Mindenkivel szeretném megosztani gondolataimat borról, szőlőről. Szeretnék minél többet tenni a magyar bor hazai és nemzetközi ismertségének növeléséért és sikeréért. Célom, hogy fellendítsem a borturizmust az olyan borvidékeken is, ahol még megvannak a vidék rejtett értékei és hagyományai. Jusson el a magyar bor híre és szeretete minden emberhez.

Szeretettel várok mindenkit a Götz Családi Pincészetben, Hercegkúton.

www.gotzpinceszet.hu
ildiko.gotz@gmail.com

A Götz Pincészet borai

2008.10.25. 18:03 Götz Ildikó

V. ZEMPLÉNI VADÁSZLOVAGLÁS

Sárospatak - Immár ötödik alkalommal rendezték meg 2008. október 24-én a Zempléni Vadászlovaglást, amelyen Borkirálynőként és mint a King Hill Team tiszteletbeli tagjaként örömmel vettem részt. A reggeli előkészületek a Zempléni Lovas Egyesület szervezésében a sárospataki Betyár Lovastanyán kezdődtek, ahol összegyűltek kicsit és nagyok, izgatottan várva az indulást, hiszen közel 50 lovas nyergelt fel a rókavadászatra péntek reggel. Az ebédre Hercegkúton került sor, a világörökség részét képező, négyszintes Gombos-hegyi pincesoron, nagyon szép környezetben, finom étkek és természetesen jó borok társasága mellett, amelyet a Götz Pincészet ajánlott fel a vendégek számára. A délutáni napsütésben a vágta jelentette a legfontosabb kihívást a lovasoknak, amelynek győztese Untener Péter lett, aki több lóhosszal hagyta le a többieket. Az este vacsorával és bállal zárult, ahol kiértékelték a résztvevők a nap eseményeit, megosztották élményeiket, tapasztalataikat egymással és szép elmékekkel gazdagodva tértek haza.

További fotók>>>

További fotók délután 1. >>>     További fotók délután 2. >>>

 

Szólj hozzá!

Címkék: sárospatak betyár rókavadászat lovastanya zempléni vadászlovaglás


A bejegyzés trackback címe:

https://gotz.blog.hu/api/trackback/id/tr30731340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.